SteM-Bokaal 2020 

SteM-bokaal voor Dakajam Meppel

De SteM-bokaal die jaarlijks wordt uitgereikt aan een vereniging of instelling die “iets moois” doet voor Meppel of voor Meppelers is dit jaar voor Dakajam Meppel. In de zomer van 2020 bestond Dakajam 70 jaar en is in Meppel een begrip geworden. Ieder jaar gaan zo’n 300 kinderen met heel veel plezier mee “op Dakajam.” 

 

Verantwoordelijkheid
Het bestuur van SteM heeft veel respect en waardering voor het werk van de vrijwilligers van Dakajam Meppel vertelt SteM voorzitter Ron Dunselman. “Er is een groot vertrouwen bij ouders in uw organisatie om hun kind mee te sturen naar de bossen in Havelte. De verantwoordelijkheid die u heeft is dan ook enorm. Respect daarvoor! ” aldus Dunselman.

 

Positief
Dakajam coördinator Jan Jansen is erg blij met de waardering. “Ik ben ongelofelijk trots op de 70 vrijwilligers die ieder jaar weer meehelpen om de lach op de gezichten van de kinderen te toveren. Ook in dit bijzondere jaar is het toch gelukt om Dakajam te organiseren en dat heeft veel positieve dingen opgeleverd” vertelt Jansen. “Met name het digitaal aanmelden van kinderen en het ophalen van de kinderen uit wijk zorgde voor veel rust. Daar gaan we zeker mee verder”

 

De Stem-bokaal is zes keer eerder uitgereikt. Eerdere winnaars waren Oud Meppel, de Weggeefschuur, OR Reestmond, het Grachten Festival, Onderling Sterk Meppel en Hospice Meppel.